Vraag over wekelijkse tips

Vraag: Ik heb de email niet ontvangen waarmee ik mijn abonnement moet activeren. Suggesties?

Antwoord: Als de activeringsemail niet is aangekomen, dan kunnen hier in principe 4 oorzaken voor zijn:

  1. Je hebt je emailadres niet goed ingevuld. Oplossing: vul het abonnee formulier nogmaals in en dubbelcheck je emailadres voordat je op de ‘Abonneren!’ knop klikt.

  2. De activeringsemail is in je spamfilter terecht gekomen. De email is verzonden door opgroeientips [aapstaartje] aweber [punt] com (aan elkaar en zonder vierkante haken; vervang ‘aapstaartje’ door ‘@’ en ‘punt’ door ‘.’). Voeg dit adres toe aan je lijst met goedgekeurde contacten.

    Voeg dan trouwens ook meteen weektips [aapstaartje] opgroeieninverbondenheid [punt] nl toe aan die lijst. Dit is namelijk het afzenderadres van alle volgende berichten die je van ons krijgt…

    N.B. Het is over het algemeen een stuk moeilijker om email afgeleverd te krijgen op adressen van hotmail.com en live.com / live.nl – als je een dergelijk email adres hebt gebruikt heb je kans dat je onze email nooit zult ontvangen. De enige oplossing hiervoor is een ander email adres te gebruiken. Suggestie: mail naar gmail.com adressen levert over het algemeen geen problemen op; ook hier kun je gratis een account aanmaken…

  3. Er is ergens een storing opgetreden in het proces. Dat kan van alles zijn en dat kan op allerlei verschillende momenten in de digitale communicatie tussen websites, email services etc. gebeuren. Als je de email na 24 uur nog steeds niet ontvangen hebt en je weet zeker dat bovenstaande suggesties hier niets mee te maken hebben, probeer je dan opnieuw te registreren.

Veelgestelde vragen