Vraag over het gratis eBook

Vraag: Wanneer ik het bestand open, krijg ik de volgende melding: Er is een fout opgetreden in het document. Met dit programma kan het document niet worden gedecodeerd. Is er een manier dit op te lossen?

Antwoord: De pdf is aangemaakt met Adobe Acrobat 8. Hoewel we in de instellingen hebben aangegeven dat het bestand ook leesbaar moet zijn met Reader versies 5, 6 en 7, geeft het kennelijk toch problemen…

Je kunt het beste je Reader upgraden naar de nieuwste versie. Voor meer informatie kun je kijken op de officiële website van Adobe:

Veelgestelde vragen