Tipgever worden

We vinden het altijd fijn als iemand een goede tip heeft over opgroeien in verbondenheid en deze met onze abonnees wil delen. Om een tip te kunnen aanleveren, zul je je eerst als tipgever moeten registreren. Je vindt de registratielink in de kolom hiernaast.

Onderdeel van het registratieproces is het invullen van een auteursprofiel: je naam, je website, een korte biografie en een foto van jezelf. Bij iedere tip die gepubliceerd wordt, worden deze gegevens erbij gezet. We vragen je ook om een emailadres; dit adres komt niet op de site maar kunnen wij gebruiken om contact met je op te nemen.

Ben je eenmaal geregistreerd, dan kun je net zoveel tips aanleveren als je zelf wilt. Vanaf het moment dat je eerste tip daadwerkelijk gepubliceerd is, verschijnt er een link naar je profielpagina op deze site.

Auteurs blijven eigenaar van het copyright

Het copyright van je tips blijft bij jou. Door jezelf als auteur te registreren, geef je wel impliciet toestemming aan Stichting Universele Opvoeding om je teksten te gebruiken op alle digitale en papieren media (de websites van de stichting en het tijdschrift van Educare) die door de stichting wordt uitgegeven. De Stichting zal uiteraard altijd je naam hierbij vermelden.

We baseren ons voor het copyright op de juridische tekst van de Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0 Nederland licentie

Teksten mogen door derden alleen worden geciteerd met bronvermelding en een link naar www.opgroeiendinverbondenheid.nl - bijvoorbeeld door ernaar te linken op een social media site.

Inloggen of registreren

De wekelijkse tips worden geschreven door auteurs die kunnen delen uit hun ervaring met het zich verbinden met één van de vijf levensgebieden, te weten verbinding met jezelf, de ander, de materie, de maatschappij en de natuur. De focus van deze tips ligt op het stimuleren van verbinding in het kinderleven.

Om een nieuwe tip in te leveren, zul je eerst moeten inloggen of registreren:

Zodra je inlogt, kom je automatisch op de pagina met het formulier waarmee je een nieuwe tip kunt inleveren.

Wanneer staat je tip online?

De redactie beoordeeld of en wanneer de tip online wordt gezet. Alle tips komen in een voorraadmap te staan. Ze zijn dan niet zichtbaar voor de bezoekers van de website.

De redactie kiest uit welke tips wanneer worden geplaatst. Daar gaan veel overwegingen aan vooraf, zoals de tijd van het jaar, de kwaliteit van de tip, de originaliteit, hoe vaak het onderwerp al eerder voorbij kwam, het belang van de achterliggende visie of organisatie voor een leven in verbondenheid etc.

Verder hebben we auteursgegevens van je nodig voor we een tip van je kunnen plaatsen. De link naar je profielgegevens verschijnt rechtsboven onder 'Heb je een tip voor deze site?' zodra je ingelogd bent.