Tip over verbondenheid met Jezelf

Alle zorgen zijn voor morgen, ga maar lekker slapen…

door Layla van Oppen

Kinderen kunnen met de grootste zorgen rondlopen, waarvan wij als ouders geen besef hebben. Dit kan de concentratie negatief be√Įnvloeden en¬†vooral bij het inslapen problemen geven.¬†Geef de dag een¬†mooie afsluiting¬†door de zorgen van je kind samen los te koppelen. Dit kan heel eenvoudig!

Maak met je kind een ‘zorgen-voor-morgen-doosje’

  1. Laat je kind alle zorgen heel kort en bondig op aparte kleine briefjes schrijven. Gebruik hiervoor leuk gekleurd papier om het een positieve draai te geven.
  2. Vouw alle briefjes op (het is belangrijk dat je de briefjes voor het slapen gaan NIET uitvoerig gaat bespreken!).
  3. Stop¬†de briefjes¬†in een ‘zorgen-voor-morgen-doosje’ of laat ze bevriezen in de vriezer.
  4. De volgende dag of een paar dagen later is het fijn om samen met je kind de briefjes erbij te pakken en deze te bespreken. Midden op de dag is het meest geschikte moment hiervoor. Jullie zullen samen ontdekken dat er zorgen waren, die vanzelf zijn opgelost!
  5. Laat je kind deze niet meer bestaande zorgen verscheuren, dat geeft een fijn opgeruimd gevoel…

Door de zorgen op te schrijven, geef je de energie van de zorgen aan het papier en kan het afstand nemen van jouw persoonlijke energie. Probeer het maar, dan zul je zien dat het werkt!

Over de auteur van deze tip

Vanuit mijn eigen jeugdervaringen vind ik het belangrijk dat kinderen en ouders informatie en begeleiding krijgen over paranormale ervaringen bij kinderen. Sinds 2004 geef ik begeleiding aan kinderen en ouders gecombineerd met de Ondevit behandelingsmethode. Ik wil graag laten zien dat spiritualiet en paranormale ervaringen heel NORMAAL zijn. Er zijn vaak wel oplossingen voor bijvoorbeeld gedragsproblemen, angsten, adhd en slaapstoornissen. Vaak ontzettende simpele zelfs! Alleen maar door bewust te zijn van de krachten in het universum en de plaats die elk individu daarin inneemt. Geen uitgebreide filosofieles, maar een korte duidelijke beschrijving van het probleem en een op de persoon afgestemde behandeling zijn mijn doelstellingen, met als uiteindelijk doel de kinderen en de ouders weer op weg te helpen in de hedentendaagse wereld.

Naam: Layla van Oppen
kindergaves......kinderspel!
Website:

Meer tips van Layla »

Reageer op deze tip

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()