Tip over verbondenheid met Jezelf

Liefde met een hoofdletter

door Ingeborg de Vries

Heb jij dat ook wel eens?
Dat je niet weet wat je moet in een situatie? Of dat je je klem voelt zitten tussen wat de samenleving van je verwacht en je eigen gevoel? Of wat je kind van je vraagt, maar waar je over in zit wat een ander daar van denkt?
Voor al die momenten is er iets dat je kan helpen:  pak een schriftje, zet je voeten plat op de grond (optimale aarding) en schrijf met dikke letters:

Wat zou Liefde nu doen?

Liefde met een hoofdletter L… Dit geeft aan: de meest pure, zuivere en liefdevolle energie die er is.

Ga dan schrijven, zonder oordeel, zonder iets in- of terug te houden. Schrijf voluit wat er is, wat je belemmert, wat je angst is…. schrijf het allemaal vrij en voluit. En keer  steeds terug naar dat ene zinnetje helemaal bovenaan:  Wat zou Liefde doen?  Wat zou Liefde doen, als….
Hoor of voel de antwoorden in je hart;  je zult zien dat er geen oordeel of belemmering is…er is alleen die zuivere meest liefdevolle energie die er is!!

Je zal merken dat het je inzichten, troost en heling brengt.  Zomaar, voor jou, helemaal.

Ontdek de kracht van deze schitterende energie.

Je van harte toegewenst.

Over de auteur van deze tip

Naast een groot hart voor kinderen, werk ik met en vanuit de eigen kracht van het kind. Hierbij neem ik mijn ervaring uit systemisch, kunstzinnig en traumawerk mee. Werken met kinderen en hen weer helpen in de eigen kracht te staan is wat ik graag doe. Voor mij is het niet meer dan vanzelfsprekend om intensief met de ouders contact te hebben.
Ik heb gewerkt in het speciaal basisonderwijs en in de jeugdzorg. Met veel plezier en grote betrokkenheid werkte ik met kinderen bij wie sprake was van hoogsensitiviteit ad(h)d, autismespectrumstoornis, hechtingsproblemen, rouwverwerking , al dan niet met een licht verstandelijke beperking.

Ik ben nu afgestudeerd als psychomotorisch kindertherapeut en zoekend naar een fijne werkplek in de regio Utrecht/Amersfoort/Zwolle/Assen/Leeuwarden.

Naam: Ingeborg de Vries
Website:
Verbinden:

Meer tips van Ingeborg »

Reageer op deze tip

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()