Tip over verbondenheid met de Ander

Pret met de ballonnendans

door Wilma van der Wielen

Samen plezier maken, zomaar bij elkaar zijn en van elkaar genieten, zonder doel of competitie. Dat zouden we wel vaker willen. Hier is een tip voor een feestje, een druilerige zondagmiddag, of wanneer je zin hebt om van het leven te genieten.

Maak samen plezier en dans de ballonnendans

Iedereen blaast een ballon op. Zet een mooi muziekje aan. De ballonnen gaan de lucht in. Hou ze hoog! De ballonnen mogen zolang de muziek speelt niet vastgehouden worden.
Als de muziek stopt pakt iedereen een ballon. Maar één ballon is door een tevoren aangewezen persoon intussen weggehaald. Dus iemand heeft nu geen ballon… en die verlaat het spel en mag de anderen aanmoedigen met klappen en juichen.
De muziek begint weer te spelen en iedereen loopt weer rond en slaat tegen de ballonnen aan.
Dit herhaal je net zolang totdat er nog maar een ballon over is.

Over de auteur van deze tip

Ik ben Wilma van der Wielen en 43 jaar. Ik woon samen met Bart en we hebben in 2003 een prachtig kind Naomi mogen ontvangen. Ook onze drie kippen en hond Ayla en poes Mitzi horen bij ons samenzijn.
Mijn rode draad in het leven is mezelf herinneren. Contact vanuit mijn innerlijke bron en mezelf hierin laten leiden. Door de geboorte van Naomi ben ik meer en meer thuisgekomen in mezelf. Ik heb een kinderboekje geschreven over watertraantjes. Door mijn ervaring met Naomi werd ik wakker in hoe belangrijk het is alle emoties te erkennen en er te laten zijn. Wat zeker niet altijd gemakkelijk is. Oude patronen loslaten om het nieuwe in mezelf toe te laten. Ik geef thuis voetreflexmassage en een keer per week geef ik kundalinitraining. Dit is een ontwaken in jezelf waar we met een klein groepje de chakra`s doorwerken en vooral ervaren doormiddel van yoga, dans, mantra zingen, tekenen etc etc. Door vele ervaringen volg ik mijn hart iedere week weer. De maanenergie ondersteunt me er erg in en ook de gevoeldswereld van de paarden. Ik heb bij Terra Natura weekenden communiceren met paarden gevolgd.
Rij nu vaak in de bossen op de ijslanders en krijg les hierin. Doe in de manege grondwerk en begeleidt angstige kinderen\volwassen met paarden. Zo geraakt door deze krachtige dieren die me spiegelen in waar ik sta. Elke keer weer een reis waar ik nog zoveel in te groeien heb. Op mijn website kun je verder mijn schilderijen bezichtigen. Dit is in het kort mijn verhaal.

Namastè
Sat Nam

Beauty Wilma

Naam: Wilma van der Wielen
Website:

Meer tips van Wilma »

Reageer op deze tip

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.