Tip over verbondenheid met de Maatschappij

Wereldkampioenschap Leven met Elkaar

door Salem Samhoud

Ik ben een onbekende Nederlander. Ik hou van Nederland: een land van plezier en prestatie; een land om wereldkampioen te zijn. Een gewoon ongewoon land. De pers en politiek maakt ons negatief en ongelukkig. Dat gevoel wil ik niet meer, daar ben ik helemaal klaar mee!

Wij zijn aan de bal, de blauwe bal, de bal van verbinding. Samen kunnen we een betere toekomst bouwen. Wij kunnen wereldkampioen zijn in het leven met elkaar. Stop met vechten, start de verbinding…

Verbinding betekent dat je weet wat je wilt en weet wat je kunt. Je verbinden met een ander kan pas als je verbonden bent met jezelf. De mens is een vat van ervaringen, een vat van emoties, een vat van fysieke kracht, een vat van spiritualiteit. Die grootsheid moet je begrijpen, ook van een ander.

Verbonden mensen zijn gelukkiger en succesvoller. Ze zijn beter in staat hun doelen te realiseren. Ze zijn ook doelgerichter, onafhankelijk van het doel dat ze nastreven. Verbinding haalt het beste uit mensen naar boven. Wanneer bovendien de juiste mensen zich verbinden met elkaar dan kunnen de grootste dromen worden verwezenlijkt.

Gooi eens een bal in een groep mensen…

Gooi een bal in een groep mensen en er gebeurt iets. Ze zullen elkaar aankijken, iemand zal de bal oppakken en voor je het weet speelt de groep gezamenlijk met de bal. Dat is de start van verbinding! Kijk maar…

 

 

Bestel nu gratis de blauwe bal van verbinding!

De blauwe bal is het symbool van verbinding. Op de blauwe bal van verbinding staat het &-teken, het universele verbindingsteken

Wil jij ook meer verbinding? Bestel dan de gratis blauwe bal van verbinding en speel:
http://blauwebalvanverbinding.samhoud.com/index.php?order

Let op! Deze actie loopt tot 6 juli 2010. Bestel dus meteen!

Over de auteur van deze tip

Van jongs af aan heb ik begrepen dat verbinding belangrijk is, om te leven, om plezier te hebben, maar ook om te winnen, met mijn voetbalelftal bijvoorbeeld. Toen ik halverwege de twintig was, manifesteerde dit gevoel zich plotseling. Ik was in Afrika, in Soweto. Daar stond aan de kant van de weg een metershoog reclamebord, een enorme groepsfoto met gele, zwarte, rode, blanke mensen en boven hun hoofden de tekst ‘Together we build a brighter future’. Dat bord met die stralende boodschap stond daar tegen de achtergrond van de zichtbare armoede van Soweto. Dat was het beeld dat ik al van kinds af aan had gezocht, onbewust, en dat nu op mijn pad kwam. Ik wist meteen: dit is mijn hoger doel, samen de wereld beter maken.

Want, een ‘brighter future’ maak je niet alleen. Die maak je samen, en moet je samen willen maken. Mijn missie werd het om mensen met elkaar te verbinden en mijn hoger doel met hen te delen. Ik zocht mensen op die er meer van wisten, las boeken, studeerde, en bestudeerde de wereld. Sindsdien is mijn hoger doel altijd bewust aanwezig op de achtergrond van alles wat ik doe: thuis, op mijn werk en in de samenleving.

Naam: Salem Samhoud
Website:

Meer tips van Salem »

Reageer op deze tip

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.